Maatwerk offerte aanvragen

Corona

Jouw veiligheid gaat voor ons boven alles. Altijd! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van verre maatwerkreizen naar onze focusbestemmingen. Ten tijde van corona is dit ontzettend fijn, omdat we hierdoor snel kunnen schakelen om jouw reis Corona-proof te maken. We kunnen ons voorstellen dat je het door de corona-situatie en onvoorspelbare lokale uitbraken spannend vindt om op reis te gaan. Als reisorganisatie zijn we hierop voorbereid.

Veel reizigers dromen weer over een volgende reis en zijn optimistisch in het maken van nieuwe reisplannen. Uiteraard staat bij H-Travelz jouw gezondheid én veiligheid altijd voorop. We beantwoorden al jouw reisvragen rondom het coronavirus, helpen je bewust kiezen voor een bestemming en plannen graag een Corona-proof reis voor je. En dit met hele fijne garanties voorafgaand én tijdens je reis. Zo loop je geen financiële- en gezondheidsrisico’s en kunnen wij blijven doen waar we al vele jaren goed in zijn: droomreizen in vervulling laten gaan.

Ben je benieuwd naar hoe wij in deze tijden omgaan met het Coronavirus? Lees dan hieronder meer over onze 5 beloftes tijdens Corona en onze tijdelijke PCR-actie.

We zullen alleen bestemmingen aanbieden waarvan op het moment duidelijk is dat reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit welkom zijn en waar wij een veilig en zo comfortabel mogelijk vakantieverblijf kunnen bieden. De bestemmingen Dubai, de Malediven, Zanzibar en Mexico zijn al geruime tijd te bezoeken. En je kunt nu al een reis boeken om vanaf september 2021 o.a. Indonesië (o.a. Bali), Maleisië en Thailand te bezoeken.

Wij willen jouw voorbereidingen en reis iets meer ontspannen laten verlopen. Tijdens Corona krijg je hierom een persoonlijke reisadviseur gekoppeld. Jouw persoonlijke reisadviseur zal vanaf het moment van jouw boeking altijd jouw directe aanspreekpunt zijn. Voor én tijdens de reis. Concreet betekent dit dat je een persoonlijke reisadviseur krijgt toegewezen die jou na jouw boeking een Whatsapp-berichtje stuurt of jou even opbelt. Vanaf dit moment kun je ervan uitgaan dat jouw persoonlijke reisadviseur bereikbaar is om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot jouw reis. Zo heb je altijd iemand die voor je klaarstaat en naar je omkijkt. Vóór, maar ook tijdens jouw reis.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je op de hoogte te stellen van actuele vereisten die jouw bestemming(en) stellen, voor het (tijdig) beschikken over de juiste reisdocumenten en het voldoen aan de gestelde maatregelen in de landen. Op diverse bestemmingen gelden extra regels met betrekking tot het Coronavirus, zoals bijvoorbeeld het verplicht afleggen van een PCR-test vóór vertrek. Het is belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt op je vakantie door het lezen van de geldende lokale regels en richtlijnen. Wij helpen je hier graag bij. Onze lokale partners zijn op de hoogte van alle lokale restricties. Daarbij nemen wij de verantwoordelijkheid om je kort voor vertrek zo goed mogelijk voor te lichten over eventuele restricties of extra vereisten. Op die manier weet je precies wat er van je verwacht wordt als je op reis bent.

We begrijpen dat het een spannende tijd is om daadwerkelijk een (verre) reis te boeken. De situatie verandert bijna elke dag, ook voor ons. Met de toenemende versoepelingen, de goedkeuringen van vaccins en betere samenwerking tussen landen zien we gelukkig weer licht aan het einde van de (reis)tunnel. Wij willen jou graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je alle financiële zekerheid en flexibiliteit die je op dit moment wenst met onze omboekgarantie.

We hanteren in deze periode tijdelijk extra flexibele reisvoorwaarden. Dit houdt in dat je voorafgaand aan je reis maximale flexibiliteit behoudt zonder dat je daar extra voor betaalt. Gaat jouw reis gewoon door, dan gelden natuurlijk onze reguliere reisvoorwaarden. Wordt jouw reis echter geannuleerd door bijvoorbeeld de luchtvaartmaatschappij, of heeft jouw bestemming een inreisbeperking ingevoerd? Dan ontvang je direct een reisvoucher en mag je jouw reis kosteloos omboeken naar een andere datum, bestemming of ander reisgezelschap. Is jou niet gelukt om binnen 3 maanden een (nieuwe) reis te boeken, dan ontvang je gewoon jouw geld terug.

Wat betekent Corona-proof reizen met H-Travelz precies? En wat is ons corona-reisbeleid als je eenmaal op reis bent? We leggen het je graag uit, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.
- Je reist individueel en weg van de massa: met H-Travelz bezoek je altijd de mooiste plekjes op afstand van massatoerisme.
- Actuele Corona-informatie van jouw persoonlijke reisadviseur.
- Met een privé transfer reis je nooit in een volle bus.
- Alleen reizen naar bestemmingen waar je welkom bent en verantwoord kunt reizen.
- Wij zijn op ons noodnummer 24/7 telefonisch bereikbaar tijdens je reis.
- Samenwerking met hotels die zich aan Corona-maatregels houden.

Voor het bezoeken van de meeste bestemmingen is het op dit moment verplicht om je voorafgaand aan de reis te laten testen op Corona. Boek je jouw reis bij H-Travelz met een vertrekdatum tot en met 30 juni 2021? Dan vergoedt H-Travelz de helft van de kosten van jouw PCR-test. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.