Maatwerk

Corona

Jouw veiligheid gaat voor ons boven alles. Altijd! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van verre maatwerkreizen naar onze focusbestemmingen. Ten tijde van corona is dit ontzettend fijn, omdat we hierdoor snel kunnen schakelen om jouw reis Corona-proof te maken. We kunnen ons voorstellen dat je het door de corona-situatie en onvoorspelbare lokale uitbraken spannend vindt om op reis te gaan. Als reisorganisatie zijn we hierop voorbereid.

Veel reizigers dromen weer over een volgende reis en zijn optimistisch in het maken van nieuwe reisplannen. Uiteraard staat bij H-Travelz jouw gezondheid én veiligheid altijd voorop. We beantwoorden al jouw reisvragen rondom het coronavirus, helpen je bewust kiezen voor een bestemming en plannen graag een Corona-proof reis voor je. En dit met hele fijne garanties voorafgaand én tijdens je reis. Zo loop je geen financiële- en gezondheidsrisico’s en kunnen wij blijven doen waar we al vele jaren goed in zijn: droomreizen in vervulling laten gaan.

Ben je benieuwd naar hoe wij in deze tijden omgaan met het Coronavirus? Lees dan hieronder meer over onze beloftes tijdens Corona.

We hanteren in deze periode tijdelijk extra flexibele reisvoorwaarden. Dit houdt in dat je voorafgaand aan je reis maximale flexibiliteit behoudt zonder dat je daar extra voor betaalt. Gaat jouw reis gewoon door, dan gelden natuurlijk onze reguliere reisvoorwaarden. Bij de volgende 4 reden is jouw reis gratis te annuleren en geldt een geld terug-garantie. Wordt jouw reis (1) geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij, (2) geldt er vanaf het land van vertrek (NL of België) een reisverbod, (3) heeft jouw bestemmingsland een inreisbeperking ingevoerd of (4) is na jouw boeking op jouw bestemming een vaccinatie- of quarantaineplicht ingevoerd? Dan is jouw reis gratis te annuleren bij H-Travelz. Je ontvangt dan gegarandeerd binnen 2 weken jouw betaalde reissom teruggestort.

Jouw veiligheid en veilige thuiskomst is onze prioriteit. Jij wordt daarom gedekt door onze repatriëringsgarantie. Voert jouw bestemming bijvoorbeeld (reis)beperkingen in waardoor een veilige terugkomst onzeker is? Dan zorgen wij voor een veilige terugreis naar huis. Dit moeten wel nieuwe ontwikkeling ter plaatse zijn die verband houden met het COVID-19-virus (of maatregelen die ertegen zijn genomen) die niet bestonden op het moment van je vertrek. We nemen bij een repatriëring al het regelwerk uit handen en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar tijdens je reis. Je wordt continu op de hoogte gehouden over de situatie, totdat je veilig thuis bent.

We zullen alleen bestemmingen aanbieden waarvan op het moment duidelijk is dat reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit welkom zijn en waar wij een veilig en zo comfortabel mogelijk vakantieverblijf kunnen bieden. De bestemmingen Istanbul, Dubai, de Malediven, Zanzibar en Mexico zijn al geruime tijd te bezoeken. En je kunt nu al een reis boeken om vanaf november 2021 o.a. Indonesië (o.a. Bali), Maleisië en Thailand te bezoeken.

Wij willen jouw voorbereidingen en reis iets meer ontspannen laten verlopen. Tijdens Corona krijg je hierom een persoonlijke reisadviseur gekoppeld. Jouw persoonlijke reisadviseur zal vanaf het moment van jouw boeking altijd jouw directe aanspreekpunt zijn. Voor én tijdens de reis. Concreet betekent dit dat je een persoonlijke reisadviseur krijgt toegewezen die jou na jouw boeking een Whatsapp-berichtje stuurt of jou even opbelt. Vanaf dit moment kun je ervan uitgaan dat jouw persoonlijke reisadviseur bereikbaar is om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot jouw reis. Zo heb je altijd iemand die voor je klaarstaat en naar je omkijkt. Vóór, maar ook tijdens jouw reis.

Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk om je op de hoogte te stellen van actuele vereisten die jouw bestemming(en) stellen, voor het (tijdig) beschikken over de juiste reisdocumenten en het voldoen aan de gestelde maatregelen in de landen. Op diverse bestemmingen gelden extra regels met betrekking tot het Coronavirus, zoals bijvoorbeeld het verplicht afleggen van een PCR-test vóór vertrek. Het is belangrijk dat je jezelf goed voorbereidt op je vakantie door het lezen van de geldende lokale regels en richtlijnen. Wij helpen je hier graag bij. Onze lokale partners zijn op de hoogte van alle lokale restricties. Daarbij nemen wij de verantwoordelijkheid om je kort voor vertrek zo goed mogelijk voor te lichten over eventuele restricties of extra vereisten. Op die manier weet je precies wat er van je verwacht wordt als je op reis bent.