Maatwerk

Werken bij H-Travelz

H-Travelz is ambitieus en groeit. Wij leggen de lat bewust hoog en willen bekend willen staan om de uitstekende kwaliteit die wij leveren bij de reisbeleving van onze klanten. De hoge kwaliteit kunnen wij alleen waarmaken met getalenteerde en gedreven collega’s. Daarom zijn wij altijd op zoek naar talenten die een passie hebben voor reizen én een duidelijke affiniteit hebben met onze doelgroep.

0 openstaande vacatures

MOMENTEEL HEBBEN WIJ GEEN OPENSTAANDE VACATURES

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wij zijn echter regelmatig op zoek naar enthousiaste (aankomende) persoonlijke reisadviseurs of stagiaires. Wil jij graag werken voor een informele en onafhankelijke reisorganisatie die staat voor hoogwaardige kwaliteit? Stuur ons dan een open sollicitatie. Dan kijken wij of we een baan of stageplek hebben die bij jou past. Mail jouw korte motivatiebrief met c.v. naar info@h-travelz.nl.

Persoonlijke reisadviseurs

Bij H-Travelz sta jij naast de klant. Niet alleen tussen 9 en 5. Je stelt goede vragen en denkt mee. Hierdoor kun je de klant begrijpen, ontzorgen en verrassen. Dit doe je op een persoonlijke manier waardoor jij de klant beter leert kennen. Dit persoonlijke contact leidt tot de H-Travelz kwaliteit. Door deze persoonlijke interactie kan jij namelijk makkelijker invulling geven aan het begeleiden van klanten tijdens de hele reis (Customer Journey). Wij blijven namelijk alleen dé reisorganisatie voor onze klanten als we weten wat er speelt bij onze klanten. Op basis van deze informatie kunnen wij namelijk inspelen op de steeds veranderende behoefte van onze klanten en zijn wij concurrenten altijd een stap voor.

Werken bij H-Travelz is afwisselend. De reisadviseurs zijn ook gelijk onze specialisten. Deze specialisten zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling en samenstelling van al onze reizen. Zo wordt verzekerd dat onze reizen aansluiten bij de wensen van onze klanten. Hiervoor reizen de reisadviseurs regelmatig stad, strand en (ei-)land af en worden alle accommodaties persoonlijk bezocht.

Naast deze ‘snoepreisjes’ moeten deze reizen boekbaar worden gemaakt, doen onze reisadviseurs zelf de inkoop van het productassortiment (vluchten, verblijf en transfers) en de promotie. Tenslotte is het belangrijk dat internationale contacten worden onderhouden met in het achterhoofd de cultuur van het land, de kwaliteit van onze reizen en het commercieel belang van onze organisatie.

Stage lopen bij H-Travelz

Voor stagiairs zijn er bij H-Travelz ook volop kansen. H-Travelz is namelijk erkend als leerbedrijf en biedt genoeg kansen om ervaring op te doen in een omgeving waarbij de klant écht centraal staat. Stage lopen bij H-Travelz betekent dat je verzekerd bent van een intensieve begeleiding door onze persoonlijke reisadviseurs en breed ingezet wordt.

Of je er nou van houdt om direct contact te onderhouden met de klant (klantcontact: chat, telefoon, e-mail, etc.), of juist werkzaamheden uit te voeren met betrekking tot onze reizen (websiteonderhoud, boekingen, reserveringen en algemene administratie). Bij H-Travelz zijn er volop kansen tijdens jouw stage, maar zeker ook voor daarna.