Maatwerk

H-Travelz Reisgids

Bij H-Travelz ontvang je altijd gratis een dag-tot-dag H-Travelz reisgids met gedetailleerde tips over o.a. activiteiten, bezienswaardigheden en (halal) restaurants. Deze reisgidsen zijn opgesteld op basis van de persoonlijke ervaringen van onze bestemmingsspecialisten die deze met passie en liefde voor jou hebben ontwikkeld.

De reisgidsen worden constant aangepast op basis van de feedback van onze klanten. Zo is een onvervalste H-Travelz reiservaring verzekerd en hoef je niet van tevoren uitgebreid onderzoek te doen. De reisgids is erg flexibel ingericht. Per dag kun je bekijken of je een van de concrete tips opvolgt, of gewoon lekker je eigen gang gaat. Zo hoef je je geen dag te vervelen, maar zit je ook nergens aan vast.

H-Travelz Reisgids - Disclaimer & Copyright

Onze reisgidsen hebben vooral tot doel onze reizigers tips te geven over een optimale dagbesteding. H-Travelz benadrukt dat deze reisgidsen slechts als service worden aangeboden. Ondanks de nodige zorg en voorbereiding kan H-Travelz niet garanderen dat de informatie in de reisgidsen volledig of compleet is. De reisgidsen zijn slechts opgesteld ter gemak van de reiziger. Het blijft derhalve verantwoordelijkheid van de reiziger om een goede risicoafweging te maken bij het ondernemen van een activiteit. De aansprakelijkheid van H-Travelz voor schade of letsel opgelopen door het volgen van de tips of routes uit de reisgids is uitgesloten.

Verder benadrukken wij jou dat gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op het internet, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van de informatie in de reisgids niet is toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door H-Travelz.