Maatwerk offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Bij H-Travelz zijn er twee mogelijkheden om jouw droomreis te maken. De makkelijkste manier is om een van onze Specials te boeken op onze website. Een andere optie is om een reisverzoek in te dienen voor een Maatwerkreis.

H-Travelz Specials

Onze Specials zijn in principe de maatwerkreizen die het vaakst zijn geboekt en erg goed zijn beoordeeld . Met deze reizen is dus een optimale H-Travelz reisbeleving gegarandeerd. Door deze maatwerkreizen te upgraden naar Special zijn deze reizen direct te boeken en hoef je hier niet meer een uitgebreid reisverzoek in te dienen. Een ander voordeel is dat wij deze reizen hierdoor voordeliger kunnen aanbieden, omdat wij hierover afspraken hebben gemaakt met luchtvaartmaatschappijen, accommodatieverschaffers en andere aanbieders.

H-Travelz Maatwerkreizen

De Specials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Wil je een van onze Specials liever aanpassen. Of wil je een compleet andere reis maken? Dan is dat zeker mogelijk. Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes. Doe gelijk een reisverzoek voor een reisvoorstel op basis van jouw wensen. Hou er wel rekening mee dat wij onze maatwerkreizen niet tegen dezelfde gunstige prijsvoorwaarden aan kunnen bieden als onze Specials, vanwege de afspraken die wij hebben gemaakt voor onze Specials.

H-Travelz Specials – hoe werkt het?

Stap 1 – Special boeken

Het boeken van een van onze Specials doe je door op onze website een van onze Specials te selecteren. Op de pagina van deze Special kies je een vertrekdatum, vul je de persoonlijke gegevens van jou en de andere deelnemers in om vervolgens de reis te boeken.

Stap 2 – Controleren beschikbaarheid reisonderdelen door H-Travelz

De vertrekdatum van jouw reis is op aanvraag. Dit betekent dat we voor jouw vertrekdatum de beschikbaarheid bij de luchtvaartmaatschappij en onze lokale partners gaan opvragen. Concreet betekent dit dat wij gaan controleren of de betreffende plaatsen in het vliegtuig nog beschikbaar zijn voor jouw reisperiode. Hierna nemen wij contact op met onze lokale partners om de beschikbaarheid van andere reisonderdelen bevestigd te hebben. Indien de volledige reis beschikbaar is, maken wij de boeking direct definitief. Jouw boeking is dan direct voor jou bevestigd.

Stap 3 – Definitief maken reis en versturen reisfactuur met betaallink door H-Travelz

We streven ernaar om jouw boeking binnen 2 werkdagen definitief te maken. Indien de reis bevestigd kan worden, dan zetten wij jouw voorlopige boeking om in een definitieve boeking en ontvang je direct van ons de bevestiging en de reisfactuur met een betaallink per e-mail.

Stap 4 – Bevestiging vastlegging reisonderdelen en versturen reisbescheiden

Na de bevestiging van de beschikbaarheid van de verschillende reisonderdelen door de betreffende leveranciers, worden de boekingsbescheiden en eventuele vouchers per e-mail toegestuurd.

Stap 5 – Versturen persoonlijk Reisplan

Uiterlijk 1 week voor jouw vertrek ontvang je jouw Persoonlijk reisplan. Dit is een dag-tot-dag reisplan met gedetailleerde reisinformatie, maar ook voor elke dag leuke en concrete tips over activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden.

H-Travelz Maatwerkreis – hoe werkt het?

Voor een maatwerkreis kun je het best hier een reisverzoek indienen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken bij ons op kantoor. Op basis van jouw reisverzoek wordt een reisvoorstel per email toegestuurd. Het reisvoorstel heeft een beperkte geldigheidsduur en kan op jouw verzoek worden aangepast.

Stap 2 – Verstrekken gegevens, reserveren reisonderdelen en betalen reisfactuur

Nadat je akkoord bent gegaan met ons reisvoorstel verstrek je alle gegevens over jezelf en jouw medereizigers die van belang kunnen zijn voor jouw reis. Hierna reserveert H-Travelz de verschillende reisonderdelen en ontvang je per e-mail een bevestiging in de vorm van een factuur. De factuur bevat een betaallink en is tevens een bewijs van boeking.

Stap 3 – Bevestiging vastlegging reisonderdelen en versturen reisbescheiden

Na de bevestiging van de beschikbaarheid van de verschillende reisonderdelen door de betreffende leveranciers, worden de boekingsbescheiden en eventuele vouchers per e-mail toegestuurd.

Stap 4 – Versturen persoonlijk Reisplan

Uiterlijk 1 week voor vertrek ontvang je jouw Persoonlijk reisplan. Dit is een dag-tot-dag reisplan met gedetailleerde reisinformatie, maar ook voor elke dag leuke en concrete tips over activiteiten, restaurants en bezienswaardigheden.