Maatwerk offerte aanvragen

Hoe werkt het?

Bij H-Travelz zijn er twee mogelijkheden om jouw droomreis te maken. De makkelijkste manier is om een van onze Specials te boeken op onze website. Een andere optie is om een reisverzoek in te dienen voor een Maatwerkreis.

H-Travelz Specials

Onze Specials zijn in principe de maatwerkreizen die het vaakst zijn geboekt en erg goed zijn beoordeeld . Met deze reizen is dus een optimale H-Travelz reisbeleving gegarandeerd. Door deze maatwerkreizen te upgraden naar Special zijn deze reizen direct te boeken en hoef je hier niet meer een uitgebreid reisverzoek in te dienen. Een ander voordeel is dat wij deze reizen hierdoor voordeliger kunnen aanbieden, omdat wij hierover afspraken hebben gemaakt met luchtvaartmaatschappijen, accommodatieverschaffers en andere aanbieders.

H-Travelz Maatwerkreizen

De Specials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Wil je een van onze Specials liever aanpassen. Of wil je een compleet andere reis maken? Dan is dat zeker mogelijk. Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes. Doe gelijk een reisverzoek voor een reisvoorstel op basis van jouw wensen. Houd er wel rekening mee dat wij onze maatwerkreizen niet tegen dezelfde gunstige prijsvoorwaarden aan kunnen bieden als onze Specials, vanwege de afspraken die wij hebben gemaakt voor onze Specials. Vanwege de vele reisverzoeken die wij ontvangen en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen bedragen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek. Bij de boeking van de voor jou samengestelde maatwerkreis wordt dit bedrag als korting verwerkt. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis.

H-Travelz Specials – hoe werkt het?

Stap 1 – Special boeken

Het boeken van een van onze Specials doe je door op onze website een van onze Specials te selecteren. Op de pagina van deze Special kies je een vertrekdatum, vul je de persoonlijke gegevens van jou en de andere deelnemers in om vervolgens de reis te boeken.

Stap 2 – Jouw boeking wordt definitief gemaakt door H-Travelz

Wij vragen voor jouw vertrekdatum de beschikbaarheid op bij de luchtvaartmaatschappij en onze lokale partners. Indien de volledige reis beschikbaar is, maken wij de boeking direct definitief. Jouw boeking is dan direct voor jou bevestigd.

Stap 3 – Versturen boekingsbevestiging met reisfactuur en betaallink door H-Travelz

Op werkdagen streven wij ernaar om jouw boeking binnen 2 uur definitief te maken. Je ontvangt dan direct van ons de bevestigingsmail met de reisfactuur en een betaallink.

Stap 4 – Versturen vliegtickets, boekingsbescheiden, reisgids en handige inpaklijst

Na jouw betaling ontvang je per e-mail z.s.m. jouw vliegtickets en boekingsbescheiden. De boekingsbescheiden bevatten specifieke informatie over jouw hotel en eventuele transfers. Hierna ontvang je ook de Reisgids en een handige inpaklijst voor jouw bestemming(en). De reisgids heeft vooral tot doel om jou tips te geven over activiteiten en restaurants op jouw bestemming(en). De reisgids is opgesteld en wordt continu geüpdatet door de bij H-Travelz aangesloten reisspecialisten.

H-Travelz Maatwerkreis – hoe werkt het?

Stap 1 – Reisverzoek indienen en opstellen reisvoorstel

Voor een maatwerkreis kun je het best hier een reisverzoek indienen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken bij ons op kantoor. Vanwege de vele reisverzoeken die wij ontvangen en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen bedragen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek. Bij het boeken van jouw maatwerkreis wordt dit bedrag als korting verwerkt. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis. Een van onze reisspecialisten neemt na jouw reisverzoek via Whatsapp contact met jou op om jouw reiswensen te bespreken. Indien de reisadviseur verwacht een reis op te kunnen stellen op basis van jouw reiswensen, dan ontvang je een betaallink voor jouw reisverzoek en wordt gewerkt aan jouw reis. Het reisvoorstel ontvang je binnen 2 werkdagen. Voldoet de reis (nog) niet geheel aan jouw verwachtingen? Dan passen wij jouw reis nog maximaal tweemaal aan, zodat de reis nog beter aansluit op jouw reiswensen.

Stap 2 – Verstrekken gegevens, reserveren reisonderdelen en betalen reisfactuur

Nadat je akkoord bent gegaan met ons reisvoorstel verstrek je alle gegevens over jezelf en jouw medereizigers die van belang kunnen zijn voor jouw reis. Hierna reserveert H-Travelz de verschillende reisonderdelen en ontvang je een bevestigingsmail met een factuur en de betaallink.

Stap 3 – Bevestiging vastlegging reisonderdelen en versturen vliegtickets + boekingsbescheiden

Na de bevestiging van de beschikbaarheid door de betreffende leveranciers, worden jouw vliegtickets en boekingsbescheiden per e-mail toegestuurd. De boekingsbescheiden bevatten specifieke informatie over jouw hotel en eventuele transfers.

Stap 4 – Versturen Reisgids en inpaklijst

Uiterlijk 1 week voor jouw vertrek ontvang je de Reisgids en een handige inpaklijst voor jouw bestemming(en). De reisgids heeft vooral tot doel om jou tips te geven over activiteiten en restaurants op jouw bestemming(en). De reisgids is opgesteld en wordt continu geüpdatet door de bij H-Travelz aangesloten reisspecialisten.