Maatwerk

Hoe werkt het?

Bij H-Travelz zijn er twee mogelijkheden om jouw droomreis te maken. De makkelijkste manier is om een van onze Specials te boeken op onze website. Een andere optie is om een reisverzoek in te dienen voor een Maatwerkreis.

H-Travelz Pakketspecials

Onze Specials zijn in principe de maatwerkreizen die het vaakst zijn geboekt en erg goed zijn beoordeeld . Met deze reizen is dus een optimale H-Travelz reisbeleving gegarandeerd. Door deze maatwerkreizen te upgraden naar Special zijn deze reizen direct te boeken en hoef je hier niet meer een uitgebreid reisverzoek in te dienen. Een ander voordeel is dat wij deze reizen hierdoor voordeliger kunnen aanbieden, omdat wij hierover afspraken hebben gemaakt met luchtvaartmaatschappijen, accommodatieverschaffers en andere aanbieders.

Special boeken - Hoe werkt het?

Het boeken van een van onze Specials doe je door op onze website een van onze Specials te selecteren. Op de pagina van deze Special kies je een vertrekdatum, vul je de persoonlijke gegevens van jou en de andere deelnemer(s) in om vervolgens de reis te boeken. Jouw boeking wordt dan verwerkt en wij sturen jou zo spoedig mogelijk de bevestiging toe. Hierna ontvang je binnen 48 uur een e-mail met jouw vliegtickets en binnen 8 weken ontvang je de boekingsbescheiden en H-Travelz reisgids. Vertrek je binnen 8 weken? Dan ontvang je deze documenten zo spoedig mogelijk. Ruim vóór vertrek ontvang je nog een Whatsapp-bericht van jouw persoonlijke reisadviseur zodat je ook tijdens jouw reis een direct aanpreekpunt hebt bij eventuele vragen.

H-Travelz Maatwerkreizen

De Specials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Wil je een van onze Specials liever aanpassen. Of wil je een compleet andere reis maken? Dan is dat zeker mogelijk. Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes. Doe gelijk een reisverzoek voor een reisvoorstel op basis van jouw wensen. Vanwege de vele reisverzoeken die wij ontvangen en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen bedragen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek. Boek je deze maatwerkreis? Dan ontvang je een korting van € 50,-. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis. Een van onze reisspecialisten neemt na jouw reisverzoek via Whatsapp contact met jou op om jouw reiswensen te bespreken. Het reisvoorstel ontvang je binnen 2 werkdagen. Voldoet de reis (nog) niet geheel aan jouw verwachtingen? Dan passen wij jouw reis nog maximaal tweemaal aan, zodat de reis nog beter aansluit op jouw reiswensen.