Maatwerk offerte aanvragen

Maatwerk bij H-Travelz

Maatwerk

De Specials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Mocht je onze specials toch liever willen aanpassen of een compleet andere reis willen maken naar een van onze topbestemmingen? Dan is dat zeker mogelijk. Wij blijven namelijk dé maatwerkspecialist die jou begrijpt. Bovendien daag je ons hiermee uit om onze klanten te blijven verrassen met nieuwe combinaties. Wellicht wordt jouw bijzondere maatwerkreis in de toekomst wel tot Special geüpgraded.

Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes. Voor een maatwerkreis kun je het best hier een reisverzoek indienen. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken bij ons op kantoor.

Houd er rekening mee dat vanwege de vele reisverzoeken die wij ontvangen en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek bedragen. Bij het boeken van jouw maatwerkreis wordt dit bedrag als korting verwerkt. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis. Jouw reisverzoek wordt met de grootste zorg (handmatig) door onze reisadviseurs in behandeling genomen. Dit is niet zoals bij onze Specials een geautomatiseerd proces.

Een van onze reisspecialisten neemt na jouw reisverzoek via Whatsapp contact met jou op om jouw reiswensen te bespreken. Het reisvoorstel ontvang je binnen 2 werkdagen. Voldoet de reis (nog) niet geheel aan jouw verwachtingen? Dan passen wij jouw reis nog maximaal tweemaal aan, zodat de reis nog beter aansluit op jouw reiswensen. Bij jouw boeking worden vervolgens de kosten van het reisverzoek in mindering gebracht.