Maatwerk

Waarom H-Travelz?

Je kijkt al jaren uit naar die mooie reis die je wilt gaan maken. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk dit voor je is. En natuurlijk wil je weten of de reisorganisatie die jouw reis gaat regelen bij jou past. In de afgelopen jaren ontwikkelden we door alle reiservaringen en klantevaluaties een eigen visie op reizen. In de onderstaande punten lees je wat onze visie is en hoe we die ‘handen en voeten’ geven.

Bij H-Travelz ben je verzekerd van de beste prijs. Wie al vaker met H-Travelz heeft gereisd weet dat bij H-Travelz unieke reiscombinaties mogelijk zijn en alles tot in de puntjes is geregeld. Bij ons vind je geen standaard- of massapakketreizen, maar reizen waar écht over is nagedacht. Wij doen namelijk geen concessies aan ons allerhoogste doel: jou een onvergetelijke reiservaring laten beleven. Met dit in het achterhoofd zijn wij ervan overtuigd dat wij jou in vergelijking met andere aanbieders de beste prijs bieden voor onze unieke reiscombinaties.

Van niet weten waar je precies heen wilt t/m jouw thuiskomst. Wij verzorgen jouw gehele reis. Het enige wat je hoeft te doen is genieten en je komt pas van ons af als je het gevoel hebt zorgeloos op reis te gaan.

Weet je nog niet wat je precies wilt? Of heb je nog geen ruime ervaring met (verre) reizen? Dan adviseren wij jou graag op basis van onze ervaring. Je hoeft je nergens druk om te maken. Wij regelen echt alles voor je en adviseren je over de bestemming, accommodaties, (binnenlandse) vluchten, transfers, reisbescheiden, eventuele inentingen, inchecken, visa etc. Voor elke wens, elk reisgezelschap en elk budget verzorgen wij mooie reizen. Jouw reisadviseur staat altijd voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Bovendien hoef je met onze uitgebreide reisgidsen en reisplannen bijna niet na te denken.

Ben je juist een ervaren reiziger of weet je al ongeveer wat je wilt? Dan zorgen wij dat het voor je geregeld wordt. Uit onze evaluaties is gebleken dat het volledig ontzorgen van de klant voor veel mensen de belangrijkste reden is om hun reis liever via H-Travelz te regelen in plaats van zelf achter de computer te kruipen. Soms zie je op het internet door de bomen het bos niet meer. Daar zit niet iedereen op te wachten. Bovendien hebben veel mensen geen zin in keuzestress en vertrouwen ze op onze ervaring en specialistische kennis over onze focusbestemmingen.

Wil je jouw voorbereidingen en reis iets meer ontspannen laten verlopen? Bij H-Travelz krijg je altijd een persoonlijke reisadviseur gekoppeld. De persoonlijke reisadviseur is een ervaren reisspecialist die via Whatsapp voor jou altijd het directe aanspreekpunt is: voor én tijdens de reis. Dit is de reisbuddy die jou begrijpt en altijd voor je klaarstaat. Hij/zij staat naast je, stelt goede vragen en denkt met je mee. Zo is er altijd iemand die naar je omkijkt en jouw vragen kan beantwoorden.


Wil je weten wat er tijdens jouw reis of vakantie te doen is aan activiteiten? Restaurant-aanraders ontvangen? Bij H-Travelz ontvang je altijd een Reisgids. Dit document bevat uitgebreide tips over activiteiten, bezienswaardigheden en (halal) restaurants. Deze Reisgids wordt op basis van de persoonlijke ervaringen van onze reisspecialisten opgesteld. Zo is een onvergetelijke reiservaring verzekerd en hoef je niet van tevoren zelf uitgebreid onderzoek te doen. De Reisgids is erg flexibel ingericht. Per dag kun je bekijken of je een van de concrete tips opvolgt, of gewoon lekker je eigen gang gaat. Zo hoef je je geen dag te vervelen, maar zit je ook nergens aan vast.

Een van onze toegevoegde waarden is dat wij voor jou op zoek gaan naar bijzondere locaties en de mooiste plekjes. Wij gaan voor jou op zoek naar de mooiste bestemmingen, weg van het massatoerisme en de mindere kanten van het uitgaansleven. Alle door ons aangeboden landen, steden, eilanden en zelfs wijken hebben wij persoonlijk bezocht. Zo is een onvervalste H-Travelz ervaring verzekerd. Onze reizen hebben wij dus écht zelf gemaakt. Wij hebben dus niet alleen de bestemmingen bezocht, maar ook bijvoorbeeld de omgeving van jouw hotel.

Dankzij het internet kan iedereen zelf wel een hotel zoeken en boeken. Een van onze toegevoegde waarden is dat wij voor jou op zoek gaan naar de beste accommodaties op de beste locaties. Wij selecteren onze accommodaties onder andere op prijs, kwaliteit, service, locatie en in de meeste gevallen op de aanwezigheid van een halal restaurant. Wij selecteren alleen de hotels met de beste verhoudingen. Zelfs onze budgethotels scoren uitstekend. Onze accommodaties scoren zo goed, omdat wij deze pas hebben toegevoegd nadat wij hier meerdere malen als Mystery guest hebben overnacht. Hierdoor kunnen wij een beter beeld vormen van de accommodatie.

Hoe is de kwaliteit van de kamers. Is de service goed? Bevindt het hotel zich in een fijne omgeving? Is er makkelijk vervoer te regelen van en naar het complex? Is de accommodatie beter geschikt voor een gezin, een koppel, een strandvakantie of juist een actieve reis? Na het definitief toevoegen van een accommodatie aan ons bestand bezoeken wij deze minimaal eenmaal per jaar ter controle. Hiernaast houden wij de kwaliteit goed bij via onze klantevaluaties. Scoort een accommodatie na verloop van tijd minder? Dan halen wij deze gewoon uit ons aanbod. Wij blijven tenslotte een onafhankelijke reisonderneming. Onze klanten bepalen dus uiteindelijk met welke accommodaties wij in zee blijven gaan.

Een van onze toegevoegde waarden is dat wij voor jou op zoek gaan naar de mooiste plekjes, op een gepaste afstand van het massatoerisme en de mindere kanten van het uitgaansleven. Zo is een onvervalste H-Travelz ervaring verzekerd. Hiernaast zijn onze bestemmingen alleen al dankzij al het verrukkelijke eten topbestemmingen. Je schijnt volgens sommigen een land pas écht te leren kennen door het lokale eten. Liefde voor een land gaat door de maag? Daar zijn wij het stiekem ook een beetje mee eens. En veel klanten hebben ons daarin gelijk gegeven. In jouw H-Travelz Reisgids benoemen wij altijd de beste restaurants in de omgeving. Bon appetit :)

De Specials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Mocht je onze specials toch liever willen aanpassen of een andere reis willen maken, dan is dat zeker mogelijk. Onze complexere maatwerkreizen hebben juist de basis gevormd van het huidige H-Travelz en de ruime ervaring van onze reisadviseurs. Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes.

Wil je ongestoord zwemmen wanneer je maar wilt en genieten van de privacy. In de vroege ochtend ongestoord wat baantjes trekken in het privé zwembad en daarna even bijkomen op dat fijne ligbed? Breng jouw vakantie dan door in een villa met een privé zwembad. Wij selecteren al onze villa’s op prijs, kwaliteit, service en privacy. Wij hebben al onze villa’s persoonlijk bezocht en kunnen in vrijwel alle gevallen verzekeren dat jullie in de villa kunnen genieten van jullie privacy.

Je vluchten moeten natuurlijk goed geregeld zijn. Dit doen wij binnen bepaalde kwalitatieve kaders. De keuze voor een goede vliegmaatschappij en een goede vlucht draagt namelijk bij aan een optimale reisbeleving. Daarom werkt H-Travelz alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM en Malaysia Airlines. Deze maatschappijen hebben een uitstekende reputatie als het gaat om betrouwbaarheid, veiligheid en service. Wij gaan uit principe niet in zee met minder betrouwbare of minder servicegerichte maatschappijen.

Naast het selecteren van de juiste maatschappij is het voor ons ook belangrijk dat voor onze reizen de ideale vluchten worden geselecteerd. Het is namelijk niet fijn om een te lange overstap te hebben, erg vermoeid of op een onhandig tijdstip aan te komen op jouw bestemming. Als je vermoeid bent of een minder leuke ervaring achter de rug hebt, geniet je minder van alle nieuwe prikkels op jouw bestemming. Wij proberen dus ook bij het selecteren van jouw vluchten rekening te houden met een optimale reisbeleving.