Maatwerk offerte aanvragen

Over H-Travelz

Ken je dat gevoel dat je thuiskomt van een mooie reis? Thuis is niets veranderd. Alles ziet er nog hetzelfde uit, alles voelt hetzelfde en ruikt zelfs hetzelfde. Je beseft dat de enige verandering, jijzelf bent. Je voelt je als persoon rijker door alle nieuwe ervaringen. Dat gevoel van verrijking en passie willen wij overdragen aan anderen. Aan anderen die dat gevoel delen. Maar ook aan anderen voor wie het niet altijd even vanzelfsprekend is om een nieuwe (vakantie)bestemming op te zoeken.

H-Travelz

Salaam en gegroet, reiziger!

Wij zijn een groep gepassioneerde reizigers die graag onze passie voor het reizen wil delen met anderen. H-Travelz is in 2015 geboren vanuit het idee dat veel mensen in onze omgeving graag een bijzondere reis willen maken, maar dat om allerlei redenen toch niet doen. Bovendien vonden wij als echte reisliefhebbers dat er iets miste in het bestaande reisaanbod. Er bestond namelijk geen reisorganisatie die de wensen van de reiziger of vakantieganger met een islamitische achtergrond centraal stelt. Puur zonde vonden wij.

Daarom wilden wij onze doelgroep helpen aan reizen naar bijzondere bestemmingen én tegelijkertijd rekening houden met de specifieke wensen van een doelgroep waar wij de sterkste affiniteit mee hebben. Het idee was prachtig. Maar waar begin je? Hoe bouw je in de complexe reiswereld een reisorganisatie die de wensen centraal stelt van een relatief nieuwe doelgroep? Volgens ervaren reisondernemers was dit vrijwel onmogelijk. Maar standvastig en wellicht een tikkeltje idealistisch dat wij zijn, wilden wij beslist geen doorverkopers worden van standaardpakketten van de bestaande aanbieders. Wij willen reizen aanbieden die passen bij onze doelgroep en zeker geen uitgeklede reizen aanbieden naar massatoerisme bestemmingen. Reizen die wij zelf maken. Reizen waar wij voor de volle 100% achter staan.

Dé eerste reisorganisatie die jou begrijpt – hoe dan?

Wij zijn onze eigen doelgroep en bieden alleen reizen aan waar wij voor 100% achter staan. Welke reizen passen dan bij jou hoor ik je al vragen. Als er één ding zeker is, dan is het wel dat niemand weet wat de perfecte reis is. Die bestaat namelijk niet. Reiswensen zijn heel persoonlijk. Daarom werken wij met persoonlijke reisadviseurs. Dit zijn ervaren reisspecialisten die altijd het directe aanspreekpunt zijn voor onze klanten, voor én tijdens de reis. Zij zijn als het ware de gezellige en meedenkende reisbuddy die jou begrijpt. Naast een goed ontwikkeld empathisch vermogen beschikt deze reisspecialist ook over een koffer vol met ‘best practices’.

Onze eerste ‘best practices’ zijn reizen die wij in de opstartfase vooraf uitgebreid hebben onderzocht. Na dit onderzoek hebben wij alle bestemmingen, wijken, stranden, restaurants en accommodaties meerdere malen persoonlijk bezocht. Op basis van deze ‘expeditiereizen’ hebben wij talloze reizen opgesteld die wij in eerste instantie uitgebreid hebben laten testen door familieleden, vrienden en kennissen, en later door onze klanten. Bij terugkomst, maar eigenlijk ook tijdens de reis evalueren wij alle reisonderdelen. Achteraf analyseren wij de uitkomst. Dit uitgebreide proces blijven wij herhalen. Alleen de beste combinaties voegen wij dan toe aan onze best practices. Dit proces is erg succesvol gebleken, omdat wij dit terugzien in onze klantevaluaties. Uit dit proces putten wij ook veel waardevolle kennis. Deze kennis heeft gezorgd voor een toekomstbestendige visie. Maar hiernaast beseffen wij ons ook goed dat wij alleen op basis van de persoonlijke aandacht voor onze klanten een bepaalde kwaliteit kunnen garanderen en tegelijkertijd de beste reisorganisatie kunnen blijven voor onze doelgroep.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we door al onze ervaringen en klantevaluaties een eigen visie op reizen. Ben je benieuwd naar waarom onze reizen anders zijn? Klik dan op hier om te lezen wat onze visie is en hoe we die ‘handen en voeten’ geven.