Maatwerk

Over H-Travelz

Ken je dat gevoel dat je thuiskomt van een mooie reis? Thuis is niets veranderd. Alles ziet er nog hetzelfde uit, alles voelt hetzelfde en ruikt zelfs hetzelfde. Je beseft dat de enige verandering, jijzelf bent. Je voelt je als persoon rijker door alle nieuwe ervaringen. Dat gevoel van verrijking en passie willen wij overdragen aan anderen. Aan anderen die dat gevoel delen. Maar ook aan anderen voor wie het niet altijd even vanzelfsprekend is om een nieuwe (vakantie)bestemming op te zoeken.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we met Happy Travelz door alle reiservaringen en klantevaluaties een eigen visie op reizen. Ben je benieuwd naar waarom onze reizen anders zijn? Klik dan op hier om te lezen wat onze visie is en hoe we die ‘handen en voeten’ geven.

Ben je ook benieuwd naar wie er verantwoordelijk zijn voor onze unieke visie op reizen? Ontmoet dan het Team van H-Travelz. Ons team bestaat uit enthousiaste specialisten die een passie hebben voor reizen. Klik op hier om kennis te maken met ons team.