Maatwerk offerte aanvragen

Over H-Travelz

Ken je dat gevoel dat je thuiskomt van een mooie reis? Thuis is niets veranderd. Alles ziet er nog hetzelfde uit, alles voelt hetzelfde en ruikt zelfs hetzelfde. Je beseft dat de enige verandering, jijzelf bent. Je voelt je als persoon rijker door alle nieuwe ervaringen. Dat gevoel van verrijking en passie willen wij overdragen aan anderen. Aan anderen die dat gevoel delen. Maar ook aan anderen voor wie het niet altijd even vanzelfsprekend is om een nieuwe (vakantie)bestemming op te zoeken.

Salaam en gegroet, reiziger!

Wij zijn een groep gepassioneerde reizigers die graag onze passie voor het reizen wil delen met anderen. H-Travelz is in 2015 geboren vanuit het idee dat veel mensen in onze omgeving graag een bijzondere reis willen maken, maar dat om allerlei redenen toch niet doen. Bovendien vonden wij als echte reisliefhebbers dat er iets miste in het bestaande reisaanbod. Er bestond namelijk geen reisorganisatie die de wensen van de reiziger of vakantieganger met een islamitische achtergrond centraal stelt. Puur zonde vonden wij.

Daarom wilden wij onze doelgroep helpen aan reizen naar bijzondere bestemmingen. Het idee was prachtig. Maar waar begin je? Hoe bouw je in de complexe reiswereld een reisorganisatie die de wensen centraal stelt van een relatief nieuwe doelgroep? Volgens ervaren reisondernemers was dit vrijwel onmogelijk. Maar standvastig en wellicht een tikkeltje idealistisch dat wij zijn, wilden wij beslist geen doorverkopers worden van standaardpakketten van de bestaande aanbieders. Wij willen reizen aanbieden die wij zelf maken. Reizen waar wij voor de volle 100% achter staan.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we door al onze ervaringen en klantevaluaties een eigen visie op reizen. Ben je benieuwd naar waarom onze reizen anders zijn? Klik dan op hier om te lezen wat onze visie is en hoe we die ‘handen en voeten’ geven.