Maatwerk

Persoonlijk Serviceplan

Wil je jouw voorbereidingen en reis iets meer ontspannen laten verlopen? Boek dan bij jouw reis een Persoonlijk Serviceplan tegen een meerprijs van € 100,- per reis. Met dit Serviceplan krijg je gelijk vanaf jouw boeking een persoonlijke reisadviseur gekoppeld en wordt voor jou een persoonlijk reisplan opgesteld op basis van jouw reiswensen.

Persoonlijke reisadviseur

Jouw persoonlijke reisadviseur is voor jou vanaf het moment van jouw boeking altijd het directe aanspreekpunt zijn. Voor én tijdens de reis. Dit is de reisbuddy die jou begrijpt en altijd voor je klaarstaat. Jouw reisadviseur staat naast je, stelt goede vragen en denkt met je mee. Hierdoor kan jouw reisadviseur jou begrijpen, ontzorgen en verrassen. Door deze persoonlijke interactie kan de reisadviseur nog makkelijker invulling geven aan het begeleiden van jou tijdens de hele reis.

Concreet betekent dit dat je een persoonlijke reisadviseur krijgt toegewezen die jou na jouw boeking een berichtje stuurt of jou even opbelt. Vanaf dit moment kun je ervan uitgaan dat jouw persoonlijke reisadviseur bereikbaar is om al jouw vragen te beantwoorden met betrekking tot jouw reis. Zo heb je altijd iemand die voor je klaarstaat en naar je omkijkt. Vóór, maar ook tijdens jouw reis.

Persoonlijk reisplan

Op basis van jouw reisgezelschap en reiswensen werkt jouw persoonlijke reisadviseur aan jouw reisplan. Dit is een uitgebreid dag-tot-dag reisplan met gedetailleerde reisinformatie, maar ook voor elke dag uitgebreide tips over activiteiten, bezienswaardigheden en (halal) restaurants.

Jouw reisadviseur stuurt jou na jouw boeking een berichtje of belt jou even op. Tijdens deze gesprekken stelt jouw reisadviseur vragen om een indruk te krijgen van jouw reiswensen en verwachtingen. Op basis van deze gesprekken en de persoonlijke ervaringen van jouw reisadviseur wordt jouw reisplan opgesteld. Zo is een onvergetelijke reiservaring verzekerd en hoef je niet van tevoren zelf uitgebreid onderzoek te doen. Het reisplan is erg flexibel ingericht. Per dag kun je bekijken of je een van de concrete tips opvolgt, of gewoon lekker je eigen gang gaat. Met dit reisplan hoef je je geen dag te vervelen, maar zit je ook nergens aan vast.