Maatwerk

Maatwerk - Reisverzoek indienen


Één van onze Pakketpecials aanpassen of een compleet andere reis naar onze focusbestemming(en)?


Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht en kennen de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes.


A. Pakketspecial aanpassen (kleine wijziging)


Wil je aan één van onze Pakketspecials een kleine wijziging laten aanbrengen zodat de reis nog beter aansluit bij jouw wensen? Dan kan dit kosteloos. Toegestane wijzigingen zijn:  • De reisduur aanpassen (korter of langer op reis)

  • De vertrekdatum aanpassen (op een andere dag vertrekken)

  • Een andere vertrekluchthaven


B. Maatwerkreis aanvragen (compleet nieuwe reis op basis van jouw wensen)


De Pakketspecials op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die wij voor jou direct boekbaar hebben gemaakt. Mocht je liever een compleet andere reis willen maken naar een van onze topbestemmingen? Dan is dat zeker mogelijk.


Vanwege de vele reisverzoeken en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen bedragen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek. Besluit je de opgestelde maatwerkreis te boeken? Dan wordt dit bedrag als korting verwerkt. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis.


Gebruik onze Whatsapp-Chat (rechtsonder) om een reisverzoek in te dienen. Onze Chatbot begeleidt je door het proces en uiteindelijk gaat één van onze reisspecialisten aan de slag met jouw reisverzoek. Direct naar onze Whatsapp-Chatbot? Klik dan op deze knop: WhatsApp


Hulp nodig?


Onze experts helpen je graag


Reisadvies op maat? Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan of neem contact met mij op.

of bel ons op: 085-002 0409