Maatwerk

Overzicht

Directe vluchten Emirates! Downtown! Geweldig uitzicht! Fitness en Zwembad!

Reis in het kort

Wil je een betaalbaar verblijf in een 5 sterren hotel op de rand van Dubai Downtown? Zoek dan niet verder! Met deze reis verblijf je in luxe met uitzicht op de skyline van de stad die je nooit zult vergeten. Vanuit jullie hotel bezoek je in enkele minuten de Dubai Mall en de Burj Khalifa. Verder zijn de overige bekendste bezienswaardigheden en leukste plekjes makkelijk te bezoeken en hoef je nooit veel te reizen.

Dubai, de stad van superlatieven! Van alle Emiraten mag je Dubai beslist niet missen! Alles is hier groot, groter, grootst. Je vindt hier het duurste hotel ter wereld, het hoogste gebouw ter wereld en de grootste shopping mall van de wereld. Je vindt er ook talloze winkelstraten en de beste (halal) restaurants. Maar Dubai heeft ook een historisch gedeelte. In Deira vind je namelijk eeuwenoude souks, oude Arabische huizen en fraaie moskeeën. Ook voor de actieveling is er genoeg te doen. Doe bijvoorbeeld een woestijnsafari-tour, ga skydiven, flyboarden of jetskiën. Iets anders? Bezoek dan de Sjeikh Zayed moskee in Abu Dhabi op basis van de handige tips uit ons reisplan. Kortom: Dubai is een bestemming die je niet snel vergeet! Het leuke aan Dubai Emiraten is dat je (aan de hand van ons reisplan) per dag kunt kijken hoe je de dag of de reis invult: als strandvakantie óf als stedentrip.

H-Travelz reisgids

Bij jouw reis ontvang je ook de H-Travelz reisgids. De reisgids heeft vooral tot doel om jou tips te geven over activiteiten en (halal) restaurants op jouw bestemming(en). De reisgids is opgesteld en wordt continu geüpdatet door de bij H-Travelz aangesloten reisspecialisten.

Inclusief

Directe vluchten met Emirates
Inclusief ruim- en handbagage
7D/6N in 5 sterren hotel
H-Travelz reisgids

Vanaf 1455 euro

Prijzen

Accommodaties

9,2Top locatie, Downtown!

Hotel Indigo Dubai Downtown ★★★★★

Verblijf in dit luxe 5 sterren hotel met uitzicht op de skyline van de stad die je nooit zult vergeten. Dit hotel is de eerste boetiekhotel van de VAE en is gelegen aan de rand van Dubai Downtown. Zie de opwindende contrasten van de stad tot leven komen. Vanuit dit hotel bezoek je in enkele minuten de Dubai Mall en de Burj Khalifa. Verder zijn de overige bekendste bezienswaardigheden en leukste plekjes makkelijk te bezoeken en hoef je nooit veel te reizen.

Hotelvoorzieningen
Dubai Downtown!
Heerlijk ontbijt
Buiten zwembad
Fitnesscentrum
Gratis WiFi in kamer
Super personeel
24-uursreceptie

Dagprogramma

dag 1
Emirates directe vlucht Amsterdam - Dubai
Vandaag vlieg je met een directe vlucht van Emirates van Amsterdam naar Dubai.
Extra informatie

Emirates: inclusief 20kg bagage en 7kg handbagage. De vluchten zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de stoelen ten tijde van jouw boeking. Het kan dus zijn dat de stoelen niet meer beschikbaar zijn en dat je vliegt met een andere gerenommeerde maatschappij. H-Travelz werkt alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM en Air Asia.

dag 1 - 7
Verblijf direct aan het strand in Dubai!
Vanaf het vliegveld ben je in slechts 15 minuten bij jouw hotel. Hier mag jouw geweldige reis beginnen. Je verblijft in een luxe 5 sterren hotel met uitzicht op de skyline van de stad die je nooit zult vergeten. Dit hotel is gelegen aan de rand van Dubai Downtown. Zie de opwindende contrasten van de stad tot leven komen. Vanuit dit hotel bezoek je in enkele minuten de Dubai Mall en de Burj Khalifa. Verder zijn de overige bekendste bezienswaardigheden en leukste plekjes makkelijk te bezoeken en hoef je nooit veel te reizen. Bezoek JBR-Beach, Dubai Marina en the Walk. Vaar langs de palmeilanden, bezoek gigantische wolkenkrabbers, verschillende stranden en indrukwekkende gebouwen zoals The Palm, de Burj Al Arab en de Burj Khalifa. Iets anders? Ga dan met een jeep op woestijnsafari of breng een bezoekje aan de Sjeikh Zayed Moskee in Abu Dhabi, maar hierover later meer in jouw H-Travelz Reisgids.
dag 7
Emirates directe vlucht Dubai - Amsterdam
Vandaag vlieg je met een directe vlucht van Emirates van Dubai naar Amsterdam.
Extra informatie

Emirates: inclusief 20kg bagage en 7kg handbagage. De vluchten zijn onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de stoelen ten tijde van jouw boeking. Het kan dus zijn dat de stoelen niet meer beschikbaar zijn en dat je vliegt met een andere gerenommeerde maatschappij. H-Travelz werkt alleen samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals Qatar Airways, Emirates, Turkish Airlines, Etihad Airways, KLM en Air Asia.

Fotoalbum

Beoordelingen

Hotel Indigo Dubai Downtown ★★★★★

3 BELOFTES VAN H-TRAVELZ

Reisadviseur
Zorgeloos op reis? H-Travelz regelt het!

Alle reizen inclusief vlucht, verblijf en reisgids

Reisplan
Altijd een H-Travelz reiservaring!

Logisch in elkaar gestoken reizen en tophotels op toplocaties

Prijsgarantie
Unieke reizen voor de laagste prijs

Bij H-Travelz altijd unieke reiscombinaties mogelijk voor een schappelijke prijs