Maatwerk

Nacer – Mede-eigenaar, Organisatie en Productmanagement gezinsreizen

Zoals bij bijna elke collega binnen H-Travelz heb ik ook een dubbelrol. Dat is ook het mooie aan zo’n relatief jonge (reis)onderneming. Geen dag is hetzelfde, omdat er zoveel te doen is. We komen dagelijks handjes tekort. Ik ben sinds de opstart van H-Travelz betrokken geweest. In eerste instantie vanwege mijn accountancy achtergrond met de financiële huishouding en administratieve organisatie van H-Travelz. Ik ben er trots op mee te hebben gebouwd aan zo’n gezonde reisonderneming. Tijdens Corona hebben wij bewezen dat wij ons mannetje staan als het gaat om onze verantwoordelijkheid. En ik kan vertellen dat het niet niks is dat wij aan honderden klanten (zonder hulp) reissommen hebben terugbetaald. Hiermee hebben wij hopelijk het signaal gegeven dat wij er als unieke en bloeiende reisorganisatie zijn om te blijven. Wij zijn er voor onze klanten niet alleen in goede tijden, maar vooral ook als het lastig wordt.

Sinds enige tijd ben ik ook actief als productmanager voor ons nog te lanceren label voor gezinsreizen. Ik zie sinds het begin hoeveel positieve energie mijn collega’s krijgen van onze klantgerichte aanpak en kon het ook niet laten om ook ‘in de modder te spelen’. Ik geloof dat ik namelijk van grote toegevoegde waarde kan zijn bij de grote vraag naar gezinsreizen. Zeker omdat ik hier al jaren genoeg ervaring mee heb. Ik geniet ervan om met mijn prachtige vrouw en 3 dochters op vakantie te gaan. Niets maakt mij gelukkiger dan mijn dochters te zien genieten.

Ik maak samen met mijn gezin het liefst om de twee jaar een mooie, verre reis naar bijvoorbeeld Dubai, Thailand of Bali. En elk jaar gaan we naar Turkije, omdat dit voor ons een zekerheidje is als we als ouders zelf ook willen ontspannen. Mijn dochters genieten volop van het zwembad en met een all-inclusive resort hoef je ook niet na te denken over eettijden of -keuzes. Zeker na een druk jaar waarin je elke dag bezig bent met time en gezinsmanagement is een ontspannen gezinsreis broodnodig voor rust en wat quality time samen. Mijn bucketlist? Ik zou nog graag met mijn gezin een rondreis willen maken door Maleisië.

Het reizen met kinderen is veel eenvoudiger dan men denkt. Alles gaat bij mij om je mindset. Het is bijvoorbeeld niet erg als je kind niet altijd stil zit, dit mag gewoon. Een kind is ook nooit 12 uur achter elkaar wakker en je zult zien dat ze het grootste gedeelte van de reis genieten of rusten. Bij een verre reis zijn de uurtjes in het vliegtuig het spannendst. Maar dan heb je het grootste deel van de reis gehad en dan gaat er een wereld voor jou en de kinderen open. Ik heb inmiddels genoeg kennis en ervaring opgedaan over gezinsreizen, bepaalde bestemmingen, maar vooral de ongemakken die reizen met jonge kinderen met zich meebrengt. Ik draag deze kennis graag over om jou een onvergetelijke gezinsreis te bezorgen.

Nacer