Maatwerk

Gabriel – Mede-eigenaar, marketing en reisspecialist

Mijn rol bij H-Travelz is me op het lijf geschreven. H-Travelz heeft namelijk een ontzettend sterk DNA. Niet bedacht vanuit commercieel oogpunt, maar met oprecht oog voor de klantwensen en kwaliteit. Dit is ingebakken in de organisatie. Ik hoef niet na te denken over wie we zijn en waar we voor staan, want bij H-Travelz ademt iedereen dat. Als Dominicaanse bekeerling met altijd aandacht voor de klant hoefde ik dus alleen mezelf te zijn. Van nature ben ik een echte ondernemer en mijn rol bij H-Travelz belichaamt dat. Na mijn opleiding (Small Business, Haagse Hogeschool) en een tijd gewerkt te hebben als Supermarktmanager bij de grootste supermarktketen kroop het bloed waar het niet gaan kon. Ik wou iets doen met mijn ondernemerslust. Nadat ik betrokken ben geweest in het opstartproces van H-Travelz en de verkenning van de kansen in Noord- en Midden-Amerika was de keuze snel gemaakt. Ik wou niet meer aan de zijlijn staan, maar echt impact hebben op de ontwikkeling van H-Travelz. Na een kort gesprek waren we er snel uit. Mijn rol bij H-Travelz is een vrije rol waarbij ik mijn ondernemersgeest alle ruimte kan geven. Ik ben er trots op dat ik nu al duidelijk zie wat mijn ‘footprint’ is binnen H-Travelz.

Aan de ene kant ben ik medeverantwoordelijk voor de Creative Marketing van H-Travelz, en aan de andere kant erg actief als productmanager en reisspecialist. Ik omschrijf mijn rol bij mensen altijd als de rol van chef-kok. Ik ben niet iemand die graag uitgekauwde standaardrecepten wil uitwerken, maar wil liever kwaliteit en een bepaalde meesterschap uitstralen. Zelf écht nadenken over de verse ingrediënten door mijn bestemmingen, hotels, (halal) restaurants e.d. op te zoeken. Mijn eigen recepten dus ontwikkelen met duidelijk oog voor kwaliteit, de beste verhoudingen en de ideale kooktemperatuur. Als ik blij ben met een reis, dan weet ik dat onze reizigers dat ook zijn. Ik leg jou graag uit waarom ik voor bepaalde pareltjes heb gekozen op onze bestemmingen en waarom deze bij jouw wensen passen.

Inmiddels heb ik mooie dingen bereikt met H-Travelz op creatief vlak, maar ben ik ook verantwoordelijk voor de Productmanagement van Noord-Amerika, Mexico, Mauritius, Oman, Jordanië en Kroatië. Het fijne is dat ik dit allemaal makkelijk kan combineren met genoeg aandacht voor mijn andere passie: mijn gezin. ’s Ochtends de kids naar school brengen, tussendoor aan het werk. Lunchen met vrienden. Onderweg naar de sportschool bel ik nog even met partners in het buitenland om een probleempje voor klanten op te lossen. Daarna weer even aan het werk. Lekker dineren en ’s avonds weer in gesprek met klanten of met een collega de laatste brainstormsessie houden van de dag. Geen dag is hetzelfde bij mij, en daar houd ik van. Zo vul ik ook jouw reis in. De ene dag ontspannen, de andere vol met nieuwe prikkels. Ik ben pas tevreden als je na jaren nog steeds terugdenkt aan dat heerlijke gerecht waarbij alle verse ingrediënten perfect bij elkaar pasten.

Gabi