Maatwerk - Reisverzoek indienen

De Specials (pakketten) op onze website zijn de meest populaire maatwerkreizen die direct zijn te boeken. Wil je een van onze Specials liever aanpassen of een compleet andere reis maken naar onze focusbestemmingen? Dan is dat zeker mogelijk. Onze ervaren reisspecialisten hebben alle bestemmingen zelf bezocht. Het team kent de mooiste plekjes, unieke accommodaties en de beste routes. 
 
Vanwege de vele reisverzoeken die wij ontvangen en de tijd die onze reisadviseurs steken in onze maatwerkreizen bedragen de kosten voor het opstellen van een maatwerkreis € 50,- per reisverzoek. Bij het boeken van jouw maatwerkreis wordt dit bedrag als korting verwerkt. In dit geval is het opstellen van een maatwerkreis dus gratis. 
 
Jouw reisverzoek wordt met de grootste zorg (handmatig) door onze reisadviseurs in behandeling genomen. Dit is niet zoals bij onze Specials een geautomatiseerd proces. Wanneer je echter nog in een voorbereidend stadium of wanneer je je eerst wilt oriënteren op prijzen of een reisplanning, dan raden wij jou aan om eerst onze Specials (pakketten) te raadplegen. 
 
Een van onze reisspecialisten neemt na jouw reisverzoek via Whatsapp contact met jou op om jouw reiswensen te bespreken. Indien de reisadviseur verwacht een reis op te kunnen stellen op basis van jouw reiswensen, dan ontvang je een betaallink voor jouw reisverzoek en wordt gewerkt aan jouw reis. Het reisvoorstel ontvang je binnen 2 werkdagen. Voldoet de reis (nog) niet geheel aan jouw verwachtingen? Dan passen wij jouw reis nog maximaal tweemaal aan, zodat de reis nog beter aansluit op jouw reiswensen.