Maatwerk

Met H-Travelz sinds kort ook naar Oman!

Salaam en gegroet, reiziger!

Zoals je weet reizen wij persoonlijk land, stad, eiland en strand af. Eén van de geheimen achter de kwaliteit van onze reizen is dat wij persoonlijk en meermaals alle bestemmingen en accommodaties bezoeken. Zo verzekeren wij dat onze reizen écht aansluiten bij jouw wensen. Wij delen graag onze volgende bestemming: één van de best bewaarde geheimen van het Midden-Oosten: Oman! Met onze 'testklanten' zijn inmiddels verschillende reizen naar Oman afgerond en we staan nu in de startblokken om jou te verrassen met een onvergetelijke reis naar deze unieke bestemming,

Inhoudsopgave:

1 | Maak kennis met de veelzijdigheid van Oman!
2 | Ontdek de authentieke charmes van Oman!
3 | Forten, kastelen en traditioneel Oman: Bezoek Nizwa
4 | Maak jouw Oman-reis compleet met een woestijnverblijf!
5 | Mexico? Bezoek het paradijsje Isla Holbox!
6 | Relaxen op de witte zandstranden van Zanzibar!

_______________________________________________________________________________________________________________________


Maak kennis met de veelzijdigheid van Oman!



Als buurland van het luxe Dubai is Oman nog onbekend voor veel toeristen, maar je zult er snel achter komen dat Oman een compleet andere bestemming is. Reizen in Oman is een hele belevenis vanwege haar veelzijdigheid. Je kunt je hier geen moment vervelen. Oman is een ontzettend modern land maar heeft ook echt zijn cultuur weten te behouden. De bevolking loopt nog grotendeels in traditionele kleding. Maar wat Oman wellicht nog unieker maakt, is haar prachtige natuur. Je vindt hier mooie berglandschappen, paradijselijke wadi’s en uitgestrekte woestijnen.


Ontdek de authentieke charmes van Oman!

Start in de kleurrijke hoofdstad Muscat, die bekend staat om zijn kenmerkende witte gebouwen. Bezoek de prachtige parelwitte Grote Sultan Qaboes-moskee. Die plek biedt aan maar liefst 20.000 gelovigen. Bewonder het handgeweven tapijt in de gebedsruimte, de enorme kroonluchter met gouden accenten en Swarovski-kristal. Vergeet in Muscat niet een bezoekje te brengen aan het Mutrah fort voor de leukste foto’s en een panoramisch uitzicht over de Golf van Oman. ’s Avonds kun je lekker wandelen over de Mutrah Corniche (boulevard). Lekker dineren? In jouw reisgids benoemen we ook onze restaurant-aanraders!




Forten, kastelen en traditioneel Oman: Bezoek Nizwa

Nizwa is volgens ons de stad die niet mag ontbreken tijdens jouw trip naar Oman. De stad ligt namelijk op een mooie plek aan de rand van de woestijn in een bergachtig gebied. Het wordt dan ook weleens de poort naar de woestijn genoemd. Je krijgt hier een goede indruk van hoe het leven er hier vroeger uitzag en hoe de vroegere hoofdstad van Oman zich beschermde tegen indringers. Instagram-waardige foto’s maak je hier in het Nizwa Fort, Jabreen Castle en het Bahla Fort. Het Nizwa Fort stamt uit 1650 en is op ingenieuze manier gebouwd om aanvallen te weerstaan met allerlei slimme trucs om vijanden buiten de deur te houden en het Bahla fort is onderdeel van de Unesco werelderfgoedlijst en ligt midden tussen de dadelpalmen. Met een bezoek aan het Jabreen Castle maak je jouw foto-sessies compleet ;)




Maak jouw Oman-reis compleet met een woestijnverblijf!

Als er iets is dat je op je bucketlist moet staan als je naar Oman op reis gaat, dan is het wel verblijven in de woestijn om een nachtje onder de sterren te slapen. Overdag een kamelenrit door de woestijn, in een Quad de woestijn verkennen of ‘dune bashen’ met een 4x4-Jeep? ’s Avonds genieten van een heerlijk diner-buffet en daarna genieten onder de sterrenhemel? We got you covered!



Let op! Oman is (helaas) alleen te bezoeken door gevaccineerde reizigers. Ben je niet gevaccineerd, maar wil je wel een mooie reis maken? Dat kan op dit moment o.a. naar Istanbul, Dubai, de Malediven, Zanzibar en Mexico!


Mexico? Bezoek het paradijsje Isla Holbox!

Isla Holbox (uitspraak = Ole-Bosh) is volgens ons het meest paradijselijke eiland in de Golf van Mexico. Je vindt hier namelijk parelwitte stranden die je vaak met niemand hoeft te delen, wuivende palmbomen, hangmatten in de zee, gezellige beachrestaurants en prachtige zonsondergangen. De onverharde wegen zorgen ervoor dat je bij aankomst meteen met je blote voeten in het zand staat. Een dierenliefhebber? Op Isla Holbox loop je naast flamingo’s en pelikanen op het strand. Met een beetje geluk kun je snorkelen met schildpadden en walvishaaien. Maak je je druk over (halal) eten in Mexico? Ook dan denken wij aan jou met de restaurant-aanraders in onze reisgidsen. ;)




Relaxen op de witte zandstranden van Zanzibar!

Hakuna Matata! Zanzibar staat bekend als hét vakantieparadijs van Tanzania en eigenlijk van heel Afrika. Het is niet voor niets dé honeymoon-bestemming van Afrika. Stel je voor: een prachtig eiland met parelwitte stranden die omgeven worden door een azuurblauwe zee, palmbomen met een onvoorstelbaar mooie onderwaterwereld waar je heerlijk kunt snorkelen en duiken. Zie je jezelf hier al genieten met je voeten in het zand en een kokosnoot in je hand? Boek dan nu jouw reis naar Zanzibar bij H-Travelz! De witte stranden, wuivende palmbomen en felblauwe Indische Oceaan wachten op jou en vormen het perfecte decor voor jaloersmakende insta-waardige foto’s. Zanzibar is ideaal voor koppels of gezinnen die van meer rust en parelwitte stranden houden, maar je vermaakt je ook makkelijk met de vele mogelijke snorkel- en duikexcursies. Met een een bezoek aan Zanzibar heb je dus gegarandeerd dé perfecte exotische bounty eiland ervaring op de parelwitte stranden, maar kun je je ook meer dan goed vermaken tijdens de vele excursie-mogelijkheden. Hakuna Matata! Geen zorgen op Zanzibar met H-Travelz!

Slide Image

Mijn naam is Gabriel en ik omschrijf mijn rol bij mensen altijd als de rol van chef-kok. Ik leg jou graag uit waarom ik voor bepaalde pareltjes heb gekozen op onze bestemmingen en waarom deze bij jouw wensen passen. Ik ben pas tevreden als je na jaren nog steeds terugdenkt aan dat heerlijke gerecht waarbij alle verse ingrediënten perfect bij elkaar pasten.