Maatwerk offerte aanvragen

Persoonlijk reisplan

Bij H-Travelz ontvang je altijd een gratis en uitgebreid dag-tot-dag reisplan met gedetailleerde reisinformatie, maar ook voor elke dag leuke en concrete tips over activiteiten, (halal) restaurants en bezienswaardigheden.

Onze reisplannen zijn opgesteld op basis van de persoonlijke ervaringen van onze bestemmingsspecialisten die deze met passie en liefde voor jou hebben ontwikkeld. De reisplannen worden constant aangepast op basis van de feedback van onze klanten. Zo is een onvervalste H-Travelz reiservaring verzekerd en hoef je niet van tevoren uitgebreid onderzoek te doen. Het reisplan is erg flexibel ingericht. Per dag kun je bekijken of je een van de concrete tips opvolgt, of gewoon lekker je eigen gang gaat. Zo hoef je je geen dag te vervelen, maar zit je ook nergens aan vast.

Persoonlijk reisplan - Disclaimer & Copyright

Onze reisplannen bevatten belangrijke reisinformatie, maar hebben vooral tot doel de reiziger tips te geven over een optimale dagbesteding op basis van de persoonlijke ervaringen van de bij H-Travelz aangesloten reisspecialisten. Deze tips worden ook aangevuld op basis van de feedback van andere reizigers. H-Travelz benadrukt dat dit reisplan slechts als service wordt aangeboden.

Ondanks de nodige zorg en voorbereiding kan H-Travelz niet garanderen dat de informatie in het reisplan volledig of compleet is. Het reisplan is slechts opgesteld ter gemak van de reiziger. Het blijft derhalve verantwoordelijkheid van de reiziger om een goede risicoafweging te maken. De aansprakelijkheid van H-Travelz voor schade of letsel opgelopen door het volgen van de tips of routes uit het reisplan is uitgesloten.

In het reisplan worden ter gemak ook vluchttijden vermeld zoals die bekend waren bij het opstellen van het reisplan. Vluchttijden kunnen wijzigen of abusievelijk verkeerd worden vermeld. Het blijft de verantwoordelijkheid van de reiziger om de vluchttijden op juistheid te controleren. Aanbeveling verdient om 24 uur vóór het aangegeven vertrektijdstip na te gaan of er geen wijzigingen zijn opgetreden in de vluchttijden.

Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op het internet, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van de informatie in het reisplan is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door H-Travelz.