Maatwerk offerte aanvragen

Halal hotels

Ook indien je slechts een accommodatie wilt boeken ben je bij H-Travelz aan het juiste adres. Op deze pagina vind je een selectie van de beste halal hotels.

Alle accommodaties op deze pagina worden afzonderlijk aangeboden door de betreffende aanbieder(s) en zijn dus geen onderdeel van een pakketreis of diensten van H-Travelz. De diensten vallen onder de voorwaarden van de betreffende dienstverleners die de accommodatie aanbieden. De voorwaarden kunnen beperkingen op en/of kosten voor annulering en/of wijzigingen bevatten die door deze dienstverleners zijn bepaald. Hou er dus bijvoorbeeld rekening mee dat sommige hotels geen wijzigingen of annuleringen van reserveringen toestaan. Neem de betreffende voorwaarden daarom altijd goed door.

In de meeste gevallen is een vooruitbetaling vereist. In dit geval wordt het volledige bedrag ten laste van jouw creditcard gebracht. Voor andere hotelboekingen is weer een creditcard nodig om de reservering te maken. In dit laatste geval regel je de betaling bij aankomst met het hotel.

Halal hotels